Головна » Статті » Рецепти

Сьомга під соусом
Сьомга з пікантним соусом і салатом - смачно і корисно!Продукти: 2 стейки сьомги, 200 г листя різних салатів, кінза, 1 велика морква, 1 цибулина, 2 ст. ложки яблучного оцту, 4 ст. ложки оливкової олії, 1 зубчик часнику, сік 2 лимонів, сік 1 лайма, по чайної ложки цукру, насіння коріандру і соєвого соусу, по 10 горошин білого і чорного перцю, сіль.
Приготування: Оцет змішати з соком цитрусових, додати цукор, соєвий соус коріандр і білий перець, довести до кипіння і всипати 5 горошин чорного перцю.
Цибулю нарізати тонкими півкільцями, моркву - довгими тонкими смужками і додати в киплячий соус. Додати роздавлений часник.
Варити 5 хвилин, влити 2 ст. ложки оливкової олії.
Щіпку солі і 5 горошин чорного перцю потовкти у ступці з залишком олії.
Змастити цією сумішшю стейки, обсмажити на сковороді-гриль.
Листя салату злегка порвати руками, викласти на велике блюдо, зверху розкласти сьомгу і полити соусом. Присипати кінзою.
Просмотров: 476
Категория: Рецепти |
| Теги: олії, перцю

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Ескалопи з свинини
Цибулевий джем
Закуска з курячого філе
Чанахи: рагу по-грузинськи
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: