Головна » Статті » Рецепти |
Листкова коса з капустою
Інгредієнти: 500 г листкового тіста, 500~600г пекінської або молодий білокачанної капусти, 150г бекону або 2 ст ложки рослинної олії 5 яєць, сіль, перець Якщо буде використовуватися бекон: Бекон дрібно нарізати і підсмажити на сковороді до вытопления сала. Якщо бекон не буде використовуватися: У сковороду налити рослинне масло і поставити її на середній вогонь. Капусту дрібно порізати. Покласти в гарячу сковороду. Тушкувати 10~15 хвилин до зменшення обсягу і до м'якості. капусту розбити яйця (один жовток можна залишити для змащування), посолити, поперчити і перемішати. Тушкувати ще 1 хвилину, щоб яйця трохи коагулювали. Зняти сковороду з вогню і залишити охолоджуватися до теплого. Тісто розкачати в прямокутник із сторонами приблизно 37х30см. Бажано здійснювати безпосередньо на папері для випічки. Подумки розділити прямокутник на 3 рівні частини. Крайні частини нарізати на смужки з нахилом в 45 градусів і шириною 2~2,5см. На середню не розрізану частину викласти начинку капустяну начинку. Торці тесту загнути на начинку. Потім по черзі брати смужки то з одного краю, то з іншого і обвивати ними начинку. Перенести пиріг на деко. Змастити верх пирога водою або яйцем. Духовку розігріти до t=180~200|C і поставити в неї пиріг на 25~30 хвилин. | |
Просмотров: 896 Категория: Рецепти |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |