Головна » Статті » Рецепти

Листкова коса з капустою
Інгредієнти:
500 г листкового тіста,
500~600г пекінської або молодий білокачанної капусти,
150г бекону або 2 ст ложки рослинної олії
5 яєць, сіль, перець
Якщо буде використовуватися бекон:
Бекон дрібно нарізати і підсмажити на сковороді до вытопления сала.
Якщо бекон не буде використовуватися:
У сковороду налити рослинне масло і поставити її на середній вогонь.
Капусту дрібно порізати.
Покласти в гарячу сковороду.
Тушкувати 10~15 хвилин до зменшення обсягу і до м'якості.
капусту розбити яйця (один жовток можна залишити для змащування), посолити, поперчити і перемішати.
Тушкувати ще 1 хвилину, щоб яйця трохи коагулювали.
Зняти сковороду з вогню і залишити охолоджуватися до теплого.
Тісто розкачати в прямокутник із сторонами приблизно 37х30см.
Бажано здійснювати безпосередньо на папері для випічки.
Подумки розділити прямокутник на 3 рівні частини.
Крайні частини нарізати на смужки з нахилом в 45 градусів і шириною 2~2,5см.
На середню не розрізану частину викласти начинку капустяну начинку.
Торці тесту загнути на начинку.
Потім по черзі брати смужки то з одного краю, то з іншого і обвивати ними начинку.
Перенести пиріг на деко.
Змастити верх пирога водою або яйцем.
Духовку розігріти до t=180~200|C і поставити в неї пиріг на 25~30 хвилин.
Просмотров: 829
Категория: Рецепти |

Рекомендовані рецепти:

Омлет з щавлем і сиром
Готуємо "Рибник"
Торт "Прага"
Шашлик на маївку з свинини
"Крем-брюле" з сиру
Цибулевий джем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: