Головна » Статті » Рецепти

Яєчний хліб в хлібопічці
У мене є ще один дуже цікавий рецепт для вашої хлібопічки. По цьому рецепту ви зможете спекти яєчний хлібець і в духовці, але попередньо з тестом доведеться трохи повозитися і температуру на кухні витримувати треба буде рівномірно теплу, тобто не повинно бути протягів. Інгредієнти (в якому порядку я їх зараз напишу, у такому ж порядку їх і слід закладати в хлібопічку!)
- сухих дріжджів одна чайна ложечка
- борошна пшеничного 400 грам
- солі дві чайної ложечки
- цукру півтори чайної ложечки
- сухого молока дві столові ложки
- вершкового масла дві столові ложечки
- яйця курячі два
- води звичайної фільтрованої 160 мл

В такому порядку інгредієнти закладаємо в меню виставляємо цифру 01 (це я пишу для тих, хто буде пекти хліб в хлібопічці Панасонік SD-2501). За чотири години хліб буде готовий. Як тільки ви отримаєте гарячий хліб з чаші, намажте верхівку вершковим маслом (не рясно, а тільки злегка). Дайте хлібу охолонути години три і можна нарізати його. Не засихає яєчний хліб три - чотири дні (перевірено).
Приємного!
Просмотров: 715
Категория: Рецепти |
| Теги: хліб, яєчний

Рекомендовані рецепти:

Готуємо чапаті
Тістечка до чаю
Салат з квасолі і курки
Цукерки "Вишневий мармелад"
Салат "Салют"
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: