Головна » Статті » Рецепти |
Яєчний хліб в хлібопічці
У мене є ще один дуже цікавий рецепт для вашої хлібопічки. По цьому рецепту ви зможете спекти яєчний хлібець і в духовці, але попередньо з тестом доведеться трохи повозитися і температуру на кухні витримувати треба буде рівномірно теплу, тобто не повинно бути протягів. Інгредієнти (в якому порядку я їх зараз напишу, у такому ж порядку їх і слід закладати в хлібопічку!) - сухих дріжджів одна чайна ложечка - борошна пшеничного 400 грам - солі дві чайної ложечки - цукру півтори чайної ложечки - сухого молока дві столові ложки - вершкового масла дві столові ложечки - яйця курячі два - води звичайної фільтрованої 160 мл В такому порядку інгредієнти закладаємо в меню виставляємо цифру 01 (це я пишу для тих, хто буде пекти хліб в хлібопічці Панасонік SD-2501). За чотири години хліб буде готовий. Як тільки ви отримаєте гарячий хліб з чаші, намажте верхівку вершковим маслом (не рясно, а тільки злегка). Дайте хлібу охолонути години три і можна нарізати його. Не засихає яєчний хліб три - чотири дні (перевірено). Приємного! | |
Просмотров: 749 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |