Головна » Статті » Рецепти

Яловичина в горщику "Святкова"
М'ясну гарячу страву на святковий стол.Продукты: 700-800 гр м'якоті яловичини, 250 гр свіжих печериць, 1 цибулина, 3 зубчики часнику, 5 картоплин, півсклянки чорносливу без кісточок і подрібнених волоських горіхів, 3 столові ложки соняшникової олії, склянка томатної пасти, по пучку кропу і петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець.
Приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, картоплю - великими скибочками, м'ясо невеликими шматками, гриби - пластинками.
Розігріти сотейник і по черзі в маслі обсмажити: цибулю до прозорості, м'ясо і картопля - до скоринки.
Чорнослив залити окропом хвилин на 10, потім воду злити і розрізати на смужки. Часник пропустити через прес, зелень дрібно нашаткувати.
У велику вогнетривкий посуд або порціонні горщики викласти шарами: м'ясо, чорнослив, цибулю, шампіньйони, картопля, часник, томатна паста, посолити і поперчити, засипати горіхами і зеленню.
Прикрити кришками, готувати півгодини в попередньо розігрітій до 180С духовці.
Просмотров: 579
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Заливна шинка
Заливний пиріг з грибами
Манні млинці
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Морквяний торт з сушеної журавлини
Смажений рис з ананасом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: