Головна » Статті » Рецепти

Фруктові пончики
Інгредієнти:
* Дріжджі (сухі, тісто) - 2 ч. л.
* Цукор (тісто - 2 ст.л.; начинка - 2 ст.л.) - 4 ст. л.
* Молоко (тісто) - 2/3 склянки.
* Вода (тісто) - 1/3 склянки.
* Яйце (тісто) - 1 шт
* Масло вершкове масло (або маргарин, тісто) - 50 г
* Сіль (тісто, щіпка)
* Борошно (тісто, скільки візьме)
* Яблуко (начинка) - 2 шт
* Груша (начинка) - 2 шт
* Кориця (начинка) - 1 ч. л.
* Цукрова пудра
* Олія для смаження)
Приготування:
В теплому молоці дріжджі розвести і цукор. Залишити на 5 -10 хвилин.
Додати розтоплений маргарин, воду, сіль і яйце. Перемішати.
Поступово додаючи борошно, замісити еластичне тісто. Тісто не повинно бути крутим, воно повинно залишатися м'яким.
Змастити чашку маслом, покласти тісто і залишити для підйому на 1 - 1, 5 години.
Поки підходить тісто, фрукти очистити і нарізати кубиками.
5-7 хв. Тушкувати з додаванням цукру та кориці.
Тісто розділити на 13 частин.
Розкачати корж, на середину викласти столову ложку начинки.
Зібрати краю, добре заліпити. Перевернути пончик, трохи приплюснути.
Залишити пончики в теплі на 10 хв.
Смажити у великій кількості олії на середньому вогні.
Бажано накривати кришкою.
Викладати пончики на серветку, щоб скло зайве масло.
Посипати цукровою пудрою.
Приємного апетиту!
Автор: Марія По
Просмотров: 877
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Торт пісочно-чорносливове
Салат "Букет нареченої"
Пиріжки з кропивою і рисом
Глазурований сирок "Картопля"
Гречана каша з тофу
Булочки по 3 копійки, вони ж "Столичні"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: