Головна » Статті » Рецепти |
Фруктові пончики
Інгредієнти: * Дріжджі (сухі, тісто) - 2 ч. л. * Цукор (тісто - 2 ст.л.; начинка - 2 ст.л.) - 4 ст. л. * Молоко (тісто) - 2/3 склянки. * Вода (тісто) - 1/3 склянки. * Яйце (тісто) - 1 шт * Масло вершкове масло (або маргарин, тісто) - 50 г * Сіль (тісто, щіпка) * Борошно (тісто, скільки візьме) * Яблуко (начинка) - 2 шт * Груша (начинка) - 2 шт * Кориця (начинка) - 1 ч. л. * Цукрова пудра * Олія для смаження) Приготування: В теплому молоці дріжджі розвести і цукор. Залишити на 5 -10 хвилин. Додати розтоплений маргарин, воду, сіль і яйце. Перемішати. Поступово додаючи борошно, замісити еластичне тісто. Тісто не повинно бути крутим, воно повинно залишатися м'яким. Змастити чашку маслом, покласти тісто і залишити для підйому на 1 - 1, 5 години. Поки підходить тісто, фрукти очистити і нарізати кубиками. 5-7 хв. Тушкувати з додаванням цукру та кориці. Тісто розділити на 13 частин. Розкачати корж, на середину викласти столову ложку начинки. Зібрати краю, добре заліпити. Перевернути пончик, трохи приплюснути. Залишити пончики в теплі на 10 хв. Смажити у великій кількості олії на середньому вогні. Бажано накривати кришкою. Викладати пончики на серветку, щоб скло зайве масло. Посипати цукровою пудрою. Приємного апетиту! Автор: Марія По | |
Просмотров: 950 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |