Чому б салат, названий жіночим ім'ям, не приготувати в день. присвячений всім жінкам, тим більше салатик виходить дивно красивим і привабливим на вигляд, та й смак його не підкачав - він просто чудовий!
Для приготування салату з запропонованим рецептику вам знадобиться наступний набір інгредієнтів: 300 грамів яловичини (можна використовувати, звичайно, і інше м'ясо, але краще саме яловичина), два досить великих головки ріпчастої цибулі, чотири-п'ять штучок курячих яєць, 200 г сиру твердих сортів, чверть склянки оцту, половина склянки води, одна-дві чайних ложки цукрового піску, сіль за смаком і 250-300 грамів майонезу.
спочатку Цибулю необхідно почистити, порізати тонкими кільцями і замаринувати в суміші, приготовленої з половини склянки води і чверті склянки столового оцту, також в маринад треба додати трохи солі і цукор. Яйця потрібно відварити круто, остудити і очистити. М'ясо слід відварити до готовності в підсоленій воді і потім нарізати соломкою. На плоске блюдо або тарілку викласти шаром варену і нарізану яловичину, м'ясо змастити щедрим шаром майонезу. Далі викласти кільця маринованої цибулі і знову шар майонезу, а потім нарізані кружальцями варені яйця, а зверху салат полити майонезом і посипати попередньо натертим на середній тертці твердим сиром.
|