Головна » Статті » Рецепти

Рисові кульки з оливкою (рецепт)
Дуже незвичайне блюдо можна приготувати, маючи в наявності рис і оливки. Для прикраси знадобиться кунжут. Рис знадобиться круглий, він легше за все ліпиться в круглі коржі. В ідеалі потрібно купити саме той рис, який призначений для суші.
Рис потрібно відварити промити. Після цього зовсім трохи оцту додати, перемішати. Повинна вийти густа липка маса, з якої ми будемо формувати кульки. Руки попередньо у воді змочуємо (і пару крапель оцту у воду потрібно додати). Формуємо кульки і в серединку оливку з кісточкою або без кісточки закладаємо.
Викладаємо кульки в мисочку з кунжутом (його попередньо треба на сухій сковороді обсмажити). Таким чином вологі від мокрих рук рисові кульки дуже добре прикріплюють до себе насіння кунжуту.

Ось такі красиві рисові кульки можна подавати, як суші, тобто з маринованим імбиром, з васабі і соєвим соусом.
Як варіант, замість кунжуту кульки можна обвалювати в маці. Страва виглядає приголомшливо!
Приємного.))
Просмотров: 698
Категория: Рецепти |
| Теги: рис, кульки

Рекомендовані рецепти:

Розсипчастий шоколадний брикет з сиром
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Печиво з фундука
Рецепт приготування закуски "Морська мушля"
Морквяний торт
Ковбаса кров'яна
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: