Дівчатка, ви пробували коктейль з гірчинкою? Це незвично і бадьорить.) Для любителів гострого хочу викласти рецепт приготування смузі з перцем чилі. Інгредієнтів багато, але приготування дуже швидке, оскільки все просто подрібнюється в блендері. Отже, нам знадобиться невеликий перчик чилійський без насіння (можна половинку дрібного взяти, якщо боїтеся, що буде сильно гірчити), авокадо одна штука, одне яблуко, невеликий шматочок корінця імбиру, один лимон, сто грам молока і натурального йогурту буквально пару ложечок їдалень.
Інгредієнтів багато. Але замінювати або виключати який-небудь один не варто, смак буде не той. Авокадо чистимо, нарізаємо. Насіння чилійського перцю видаляємо. Лимон видавлюємо (потрібен тільки сік). Яблуко без шкірки нарізаємо шматками. Все в блендер перекладаємо, подрібнюємо, відразу подаємо в келихах. Ситно і трохи збудливо. Для літнього часу до всіх прописаних вище інгредієнтів додаємо п'ять кубиків льоду. Приємного!