Схоже на те, що зараз всі кулінарні вироби у вигляді обваленных в білому кульок, причому, не тільки десерти, але і закуски, за звичкою називають "рафаелло".Необходимые продукти: 1 баночка оливок без кісточок (можна і будь-які фаршировані, також, хто більше любить маслини, може використовувати їх), 250 гр бринзи, 500 г рибного філе (нежирної білої риби, наприклад, судак, крижана або нототенія), 5 яєць, столова ложка лимонного соку, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Філе занурити в підсолену киплячу воду, варити до готовності, остудити. Відварити яйця і тільки білки натерти на самій дрібній терочке. Бринзу розім'яти виделкою. Завантажити все в блендер, збивати до однорідної маси. Спробувати на сіль, бринза пересоленим, поперчити, додати лимонний сік, ще раз перемішати. Брати невелику кількість на долоні або на столі розплющити в тонкий коржик діаметром до 5 см, щоб повністю загорнути в неї оливку. Скачати кульку і обваляти в білку.
|