Головна » Статті » Рецепти

Козинаки з кунжуту
Домашні смачні козинаки - корисне ласощі. Готують їх, використовуючи різні горіхи, соняшникове насіння, проварюючи в суміші цукру з медом. Мені подобається простий склад - насіння кунжуту і сахар.Необходимые продукти: 500 г цукру, 200 г кунжутного насіння.
Процес приготування:
Поставити на вогонь велику сковороду або сотейник, влити 8 столових ложок окропу, висипати цукор. Варити при постійному помішуванні, використовую дерев'яну лопатку, до загустіння і потемніння розчину. Треба отримати коричневого кольори темну карамель.
Висипати кунжут, все ретельно перемішати, розподілити рівномірно все насіння. Потримати на вогні всю масу пару хвилин, злегка прожаривая, але стежити, щоб не підгоріла.
Обробну дошку або деко застелити папером для випічки, трохи збризнути підкислений водою (склянка чайна ложка лимонного соку) і вилити карамель з кунжутом. Розрівняти лопаткою, щоб вийшов тонкий пласт. Остудити до повного застигання. Наламати на шматочки.
Просмотров: 659
Категория: Рецепти |
| Теги: кунжуту, насіння

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Новорічна суміш"
Шоколадне печиво
Торт "Мурашник"
Геркулесові смужки з сухофруктами
Булочки з полуницею
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: