Головна » Статті » Рецепти

Салат "Часточка кавуна"
Своєю назвою цей салат зобов'язаний виключно своїм зовнішнім оформленням, виконаним у вигляді кавунової часточки, і більше ніякого стосунку до цієї баштанної культури не має. Тим не менш такий рибний салат виходить, по-перше, просто чудовий на смак, ну і по-друге, дивно ошатним з увазі, що робить його просто прекрасним блюдом до будь-якого свята, здатним здивувати і порадувати гостей!

Необхідні складові для приготування салату "Скибочка кавуна": одна банка консервованого тунця, одна-дві середні морквини, один стакан рису, три-чотири курячі яйця, паяти-шість невеликих маринованих огірочків, 100 грамів твердого сиру, а також зелений лук або зелень петрушки і маслини для оформлення і прикраси салату.

Консервований тунець потрібно перекласти в підходящу миску і добре розім'яти. Моркву відварити до готовності, почистити і порізати кубиками (не забути залишити якусь кількість моркви для оформлення салату), курячі яйця круто і теж порізати. Рис слід відварити таким чином, щоб він вийшов досить розсипчастим і потім остудити. Твердий сир натерти на середній тертці і залишити небагато для прикраси. Мариновані огірки порізати невеликими кубиками.
Всі підготовлені інгредієнти додати в миску до тунцу і, заправивши майонезом, перемішати. На плоске блюдо викласти салат у формі скибочки кавуна і оформити зеленню, дрібно натертим сиром і морквою, а з маслинок зробити "кавунові насіннячка".
Просмотров: 843
Категория: Рецепти |
| Теги: порізати, салат

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Рулет "Курятина в желе"
Рулет з мовою і сиром
Ягідно-фруктовий десерт
Коржики на кефірі "від бабусі"
Лимонно-горіхові млинці
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: