Головна » Статті » Рецепти |
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Інгредієнти: * борошно 370 г * цукровий пісок 65 г * розпушувач 1 ст. л. * сіль 1/2 ч. л. * молоко 225 мл * яйце 1 шт. * розтоплене вершкове масло 75 г * ванільний цукор 1 пачка шоколад з молочною начинкою 1 плитка (75-100 г) * какао-порошок 1 ст. л. * фундук 50 г * родзинки 50 г * рослинна олія для змащування форм Спосіб приготування: В ємність всипати борошно, додати розпушувач. У суху суміш всипати сіль, просіяти. просіяне суміш додати цукор. Всипати ванільний цукор і перемішати. Розтопити шоколад. (Не обов'язково розтоплювати до рідкого стану, маса повинна залишитися густий) В іншому посуді змішати молоко і розтоплене вершкове масло. Вбити яйце, добре розмішати. Викласти шоколадну масу. Додати какао-порошок і ще раз перемішати. Вилити рідку основу в борошняну і добре перемішати тісто до однорідної маси. Викласти в тісто родзинки і подрібнені горіхи, перемішати. Формочки змазати олією, наповнити їх тестом на 3/4 висоти. Кожен маффін змастити яйцем. (В результаті випічки вийде хрустка цукрова скоринка) Поставити мафіни в розігрітій до 180 градусів духовку і випікати протягом 25-30 хвилин. Готові мафіни охолодити у формі, витягнути з неї, посипати цукровою пудрою і подати до столу. Приємного апетиту. Можна не чекати, поки мафіни охолонуть і подавати їх відразу після випічки. Особливо смачно виходить, якщо подати теплі мафіни з молоком! | |
Просмотров: 1047 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |