Дуже смачний салат можна приготувати з корейської моркви. Це якщо вам вже порядком набридла гостра морквина в чистому вигляді.)) буде потрібно: морква по-корейськи приблизно два блюдця, оливки чорні без кісточок, майонез, хліб.
Спочатку з хліба потрібно буде приготувати сухарики. Нарізаємо тонкими смужками хліб, викладаємо на деко і запікаємо до красивого рум'яного відтінку. Сухарики повинні дуже сильно підсмажитися. Можна використовувати магазинні, але вони повинні бути тонкими, а в магазині часто сухарики квадратні великі продаються. Змішуємо корейську моркву і сухарики,перемішуємо,додаємо майонез і зверху посипаємо оливками (нарізати дуже тонко кільцями).
Салат виходить просто очманілий! Простий і неймовірно смачний, на святковому застіллі страва з таким салатом перше порожніє.) Можна так само додати нарізану соломкою шинку або залишки сухої ковбаси, але нарізати треба неодмінно тоненько соломкою, щоб з морквою не дисонував.