Головна » Статті » Рецепти

Тефтелі в грецькому стилі (рецепт)
Справжні грецькі тефтелі готуються з додаванням у фарш сиру! Фарш можна використовувати яловичий, так тефтелі вийдуть найсмачнішими, можна брати збірний фарш або тільки курячий, тільки свинячий.
Отже, на пів кілограми фаршу потрібно взяти не менше ста грамів сиру, пів столової ложки готової гірчиці, сіль і яйце одне. Перець мелений і інші спеції можна додавати вже потім у соус, в якому і будуть готуватися наші тефтелі.
Фарш розтираємо з сиром і яйцем, після цього трохи відбиваємо фарш про стіл і, як бачите, рис сюди зовсім не додається.
Формуємо невеликого діаметру круглі кульки, після цього в борошні їх обвалюємо, в рослинному маслі злегка обсмажуємо.

Тепер будемо готувати соус: моркву на тертці натираємо, цибулю нарізаємо крупно, перець (зеленого або жовтого відтінку) нарізаємо кубиками і помідори теж кубиками (знімаємо шкірку). Всі складові овочевого соусу обсмажуємо, води додаємо і томатного соку (пасти), сюди закладаємо тефтелі, посипаємо спеціями, можна перцю чилі дрібно нарізаної додати і тушкуємо тефтелі в грецькому стилі до готовності.
Зелень додаємо вже в самому кінці.
Приємного!
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, тефтелі

Рекомендовані рецепти:

Мармурове тістечко
Тости з овочами і пастою авокадо
Голландська масляна коврижка Boterkoek
Цибульні булочки
Угорський пиріг до чаю
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: