Рогалики з корицею приготовані за цим рецептом виходять смачними і дуже ароматними (завдяки, звичайно ж, наявності в їх складі кориці), але в міру солодкими, хоча при бажанні (якщо вам захочеться зробити випічку солодше) кількість цукрового піску можна збільшити.
Необхідних по даному рецепту продукти: 100 грамів маргарину (при необхідності маргарин можна замінити маслом), приблизно шість столових ложок борошна, одне яйце, одна чайна ложка пекарського порошку (розпушувача тіста), дві столові ложки попередньо розтопленого вершкового масла, одна столова ложка меду, дві столові ложки цукрового піску, 10 г ванільного цукру і одна чайна ложка "з верхом" кориці.
Маргарин слід натерти на тертці і потім до отриманої маргаринової стружці додати цукор (звичайний і ванільний), мед, розтоплене масло, яйце, а також корицю. Масу перемішати і після цього потроху додати просіяне борошно разом з пекарським порошком. Замісити тісто, воно повинно вийде не надто крутим, і потім залишити його приблизно на годинку в холодильнику. Далі тісто розкачати в круглий пласт товщиною близько трьох міліметрів, з допомогою ножа тісто розділити на трикутники, які ще трохи посипати цукровим піском і згорнути з них рогалики. Розкласти рогалики на деко і випікати в розігрітій до 200 градусів духовці приблизно 25-10 хвилин. Готові рогалики будуть мати світло-золотистий колір.
|