Головна » Статті » Рецепти

Шоколадний торт-бізі
Ніжний повітряний шоколадний торт.Необходимые продукти: 3 плитки по 100 гр чорного шоколаду (з вмістом какао від 70% і вище), 6 яєць, чайна ложка вершкового масла, щіпка солі.
Процес приготування: 2 шоколадні плитки поламати на шматочки і розтопити на водяній бані до рідкого стану, не розмішуючи.
Відокремити білки від жовтків. Жовтки бити віночком до легкого їх освітлення і змішати з розтопленим шоколадом.
Збити білки з дрібкою солі до щільної консистенції, але не перестаратися, щоб не відокремилася вода.
З'єднати з шоколадною масою, перемішати широкими круговими рухами, але не довго, зберігаючи повітряну консистенції мусу або суфле.
Форму діаметром 10-15 см вистелити папером для випічки, змастити маслом і вилити шоколадну суміш.
Поставити в заздалегідь розігріту до 250°С духовку і випікати в розігрітій духовці рівно 10!
Вийняти з духовки, охолодити півгодини і поставити в холодильник мінімум на 12 годин.
Розтопити решту плитку шоколаду і залити торт. Знову поставити в холодильник на 10 хвилин.
Різати гарячим ножем, добре прогрітим в окропі.
Просмотров: 945
Категория: Рецепти |
| Теги: поставити, холодильник

Рекомендовані рецепти:

Картопляні пиріжки з капустою
«Рафаелло» з плавлених сирків
Кекс на згущеному молоці
Чанахи: рагу по-грузинськи
Тонкі пиріжки з картоплею
Шинка, запечена з ананасами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: