Головна » Статті » Рецепти |
Шоколадний торт-бізі
Ніжний повітряний шоколадний торт.Необходимые продукти: 3 плитки по 100 гр чорного шоколаду (з вмістом какао від 70% і вище), 6 яєць, чайна ложка вершкового масла, щіпка солі. Процес приготування: 2 шоколадні плитки поламати на шматочки і розтопити на водяній бані до рідкого стану, не розмішуючи. Відокремити білки від жовтків. Жовтки бити віночком до легкого їх освітлення і змішати з розтопленим шоколадом. Збити білки з дрібкою солі до щільної консистенції, але не перестаратися, щоб не відокремилася вода. З'єднати з шоколадною масою, перемішати широкими круговими рухами, але не довго, зберігаючи повітряну консистенції мусу або суфле. Форму діаметром 10-15 см вистелити папером для випічки, змастити маслом і вилити шоколадну суміш. Поставити в заздалегідь розігріту до 250°С духовку і випікати в розігрітій духовці рівно 10! Вийняти з духовки, охолодити півгодини і поставити в холодильник мінімум на 12 годин. Розтопити решту плитку шоколаду і залити торт. Знову поставити в холодильник на 10 хвилин. Різати гарячим ножем, добре прогрітим в окропі. | |
Просмотров: 945 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |