Торт виходить дуже смачним з йогуртовим желейным кремом і бісквітними коржами з шоколадним присмаком, ну і додаткову апетитність такого торту надають наявні в ньому шматочки консервованого ананаса!
Список потрібних для торта продуктів: для бісквіта - 100 грамів борошна, три курячих яйця, 50 г крохмалю, 150 грамів цукру, одна чайна ложка з верхом какао-порошку, дві чайних ложки розпушувача, один пакетик ваніліну і столова ложка кокосової стружки; для крему - 350 грамів йогурту, 200 грамів вершків, 350 грамів молока, 75 г цукру, ванілін, банку консервованих ананасів і кокосова стружка для посипання торта.
Спочатку готується бісквіт з збитих в хорошу піну яєць з цукром, ваніліном і додаванням невеликої (2-3 столових ложки) холодної води змішаних з просіяним борошном, розпушувачем, крохмалем, какао, а також столовою ложкою кокосової стружки. З отриманого тесту слід спекти бісквіт в застеленому пергаментом рознімної формі (випікати близько півгодини в розігрітій духовці). Готовий бісквітний корж охолодити і розрізати його на два пласта. Для приготування крему потрібно розмочений у воді желатин додати до добре змішаним йогурт, молоко і сметана, крім цього до суміші необхідно додати цукор і ванілін і ретельно все розмішати. Одну частину бісквітного коржа покласти у форму і залити третю йогуртово-желейного крему, а зверху викласти скибочки ананасів і влити ще третина крему. Далі накрити це другим коржем і вилити на нього інший крем. Прикрасити торт шматочками ананасів і кокосовою стружкою і відправити в холодильник до повного застигання.