Головна » Статті » Рецепти |
Ватрушка "Ласун"
Продукти: 500 г сиру 200 г вершкового масла 200 р. пшеничного борошна 2 яйця 4 ст.л. цукру 1 ст. л. маргарину (для змащування) Як готувати: Сир розітріть з маслом, введіть просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції. Поставте в холодильник на 4 часа.Охлажденное тісто розкачати в пласт товщиною 1 см, виріжте з нього круглими формами різних діаметрів коржі двох розмірів. Коржики змастіть з одного боку яйцями, змішаними з 2 чайними ложками води, посипте цукром. Маленькі коржика покладіть на великі, замочити 20 хвилин на холоді. Викладіть на деко, змащене маргарином, випікайте в духовці 25-30 хвилин при 200 С до золотистого кольору. | |
Просмотров: 837 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |