Головна » Статті » Рецепти

Ватрушка "Ласун"
Продукти:
500 г сиру
200 г вершкового масла
200 р. пшеничного борошна
2 яйця
4 ст.л. цукру
1 ст. л. маргарину (для змащування)
Як готувати:
Сир розітріть з маслом, введіть просіяне борошно, перемішати до утворення однорідної маси консистенції. Поставте в холодильник на 4 часа.Охлажденное тісто розкачати в пласт товщиною 1 см, виріжте з нього круглими формами різних діаметрів коржі двох розмірів. Коржики змастіть з одного боку яйцями, змішаними з 2 чайними ложками води, посипте цукром.
Маленькі коржика покладіть на великі, замочити 20 хвилин на холоді. Викладіть на деко, змащене маргарином, випікайте в духовці 25-30 хвилин при 200 С до золотистого кольору.
Просмотров: 837
Категория: Рецепти |
| Теги: змішаними, яйцями

Рекомендовані рецепти:

Лимонні тістечка
Пісочний пиріг
Котлети з підливою
Лимонно-морквяне ласощі
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Хачапурі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: