Головна » Статті » Рецепти

Як готувати тісто для булочок в хлібопічці?
Люблю булочки, тісто для них готую за допомогою хлібопічки. Ручки залишаються чистими, борошно по всьому столу не розкидається і посуд залишається чистою. Загалом це швидко і дуже зручно. Я можу робити манікюр, а тісто сама собі замішується, піднімається, расстаивается.
Інгредієнти: борошна пів кіло, чайна ложка з гіркою сухих дріжджів, вершкового масла тридцять грамів, чайна ложка солі, цукру півтори столових ложки, сироватки або води 310 мл. На сироватці тісто смачніше, але й на воді теж смачно, можна, до речі, молоко додати, якщо є свіже.

Як готувати тісто: змішуємо борошно та дріжджі, у мене наприклад в інструкції стоїть позначка, що дріжджі завжди повинні йти першими, а потім вже засипаються всі інші інгредієнти. В борошно і дріжджі всипаємо цукор і сіль, після масло, нарізане шматочками, додаємо і зверху сироватку наливають.

Ставимо контейнер у хлібопічку і виставляємо на два з половиною години. Через це час контейнер витягаємо і формуємо з тіста булочки.

Просмотров: 1279
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, дріжджі

Рекомендовані рецепти:

Пісний шоколадний манник
Листковий салат з сиром фета
Молоді кабачки в горіховому соусі
Хлібний пудинг з горіхами і яблуками
Швейцарський шоколадний рулет
М'ясний террін з помідорами і сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: