Люблю булочки, тісто для них готую за допомогою хлібопічки. Ручки залишаються чистими, борошно по всьому столу не розкидається і посуд залишається чистою. Загалом це швидко і дуже зручно. Я можу робити манікюр, а тісто сама собі замішується, піднімається, расстаивается. Інгредієнти: борошна пів кіло, чайна ложка з гіркою сухих дріжджів, вершкового масла тридцять грамів, чайна ложка солі, цукру півтори столових ложки, сироватки або води 310 мл. На сироватці тісто смачніше, але й на воді теж смачно, можна, до речі, молоко додати, якщо є свіже.
Як готувати тісто: змішуємо борошно та дріжджі, у мене наприклад в інструкції стоїть позначка, що дріжджі завжди повинні йти першими, а потім вже засипаються всі інші інгредієнти. В борошно і дріжджі всипаємо цукор і сіль, після масло, нарізане шматочками, додаємо і зверху сироватку наливають.
Ставимо контейнер у хлібопічку і виставляємо на два з половиною години. Через це час контейнер витягаємо і формуємо з тіста булочки.