Головна » Статті » Рецепти

Курочка в рожевому соусі
Ошатна курочка, тушкована під помідорним і цибульним шарами, виходить досить апетитною і привабливою. Виглядає красиво в цьому ніжно-рожевому соусі. Страва має пряний і гармонійний смак пропеченою курятини, кисло-солодких помідорів і пікантного лука.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 3-4 стиглих соковитих помідора, 2 червоних цибулини, півлітра сметани, півсклянки олії, сіль, червоний і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Кожне філе трохи відбити молоточком. Замаринувати на півгодини в суміші олії, солі і перцю. Помідори обшпарити окропом, потім занурити в холодну воду і зняти шкірку. Порізати кружальцями. Цибулю нарізати тонкими кільцями.
В жаротривку форму для запікання викласти м'ясо, зверху розкласти кружечки цибулі та помідорів.
Залити все рівномірно сметаною.
Поставити форму в заздалегідь нагріту до 180 ° с духовку і запікати 30 хвилин.
Добре гарнірувати вареною картоплею, рисом, вареною цвітною капустою, брокколі.
Просмотров: 571
Категория: Рецепти |
| Теги: помідорів, форму

Рекомендовані рецепти:

Горіхово-яблучний кекс
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Сирна запіканка
М'ясна запіканка з яйцем
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Угорські булочки з сиром
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: