Варіант омлету з овочами. Смачно і корисно. Святковий недільний сніданок для всієї семьи.Необходимые продукти: 7 шт яєць, склянку вершків з 10 % жирністю, 1 стебло цибулі порею, 2 помідора, 1 червоний солодкий перець, качанчик броколі, пучок кріп, 200 гр ветчинной ковбаси, 2 столові ложки соняшникової рафінованої олії, сіль, чорний і червоний мелений перець. Процес приготування: Білу частину цибулі порею нарізати кільцями. Помідори, болгарський перець і ковбасу порізати кубиками. Зелень порубати. Брокколі поварити 5 хвилин, обдати холодною водою, остудити і розібрати на суцвіття. Розігріти на сковороді, яку можна ставити в духовку, масло, обсмажити спочатку цибулю порей, потім додати перець, помідори і ковбасу. Вершки збити пару хвилин віночком. Яйця з'єднати з вершками, посолити і поперчити, все добре розмішати і вилити на овочі. Посипати зеленню. Поставити в заздалегідь нагріту до 160 ° с духовку і запікати півгодини до загустіння омлетною маси.
|