Головна » Статті » Рецепти |
Сочні з сиром
Інгредієнти для тіста: масло вершкове - 150 г; борошно - 3 склянки (450 г); сметана (30% жирність) - 7 ст. л. (50 г); цукор - 4-5 ст.л. (60 г); яйце - 2 шт.; розпушувач - 1/2 ч. л.; сіль - 1 ч.л.; лимон (цедра) - 1/2 шт.; для начинки: сиру (18% жирність) - 300 г; цукор - 100 г; сметана - 40 г; лимон (цедра) - 1/2 шт. Масло дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі. Лимон вимити, витерти насухо серветкою і натерти цедру на дрібній тертці. Масло розім'яти виделкою, додати цукор і розтирати до однорідності. Додати сметану, яйця, сіль. Поступово додати просіяне борошно, змішану з розпушувачем і замісити тісто. Довго не місити, тісто має бути м'яким. Додати цедру. Викласти тісто на припудрену борошном дошку, розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Формочкою вирізати гуртки діаметром близько 10 см. Вийде приблизно 20-25 сочней. Приготувати начинку: сир змішати з цукром, цедрою і сметаною. На кожен гурток покласти 1-2 ч.л. начинки. Скласти гурток навпіл. Краю притиснути. Розкласти сочні на припудренный борошном деко. За бажанням кожен сочень можна змастити збитим жовтком. Випікати при 180 З близько 35 хвилин. Гарячі сочні перекласти з дека на тарілку, посипати цукровою пудрою і подати до столу. Олена Покровська | |
Просмотров: 875 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |