Головна » Статті » Рецепти

Сочні з сиром
Інгредієнти для тіста:
масло вершкове - 150 г; борошно - 3 склянки (450 г); сметана (30% жирність) - 7 ст. л. (50 г); цукор - 4-5 ст.л. (60 г); яйце - 2 шт.; розпушувач - 1/2 ч. л.; сіль - 1 ч.л.; лимон (цедра) - 1/2 шт.;
для начинки: сиру (18% жирність) - 300 г; цукор - 100 г; сметана - 40 г; лимон (цедра) - 1/2 шт.
Масло дістати з холодильника і залишити при кімнатній температурі. Лимон вимити, витерти насухо серветкою і натерти цедру на дрібній тертці.
Масло розім'яти виделкою, додати цукор і розтирати до однорідності. Додати сметану, яйця, сіль.
Поступово додати просіяне борошно, змішану з розпушувачем і замісити тісто. Довго не місити, тісто має бути м'яким.
Додати цедру.
Викласти тісто на припудрену борошном дошку, розкачати в пласт товщиною 7-8 мм. Формочкою вирізати гуртки діаметром близько 10 см. Вийде приблизно 20-25 сочней.
Приготувати начинку: сир змішати з цукром, цедрою і сметаною. На кожен гурток покласти 1-2 ч.л. начинки.
Скласти гурток навпіл. Краю притиснути.
Розкласти сочні на припудренный борошном деко. За бажанням кожен сочень можна змастити збитим жовтком. Випікати при 180 З близько 35 хвилин.
Гарячі сочні перекласти з дека на тарілку, посипати цукровою пудрою і подати до столу.
Олена Покровська
Просмотров: 875
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, цукор

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Десерт "Кокосовий рай"
Мафіни з чорницею
Пиріг-рулет з грибами
Українські пампушки з часником
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: