Головна » Статті » Рецепти

Омлет-бісквіт
Цей несолодкий бісквіт, швидше, можна назвати омлетом. Виходить він легким і невагомим, дуже смачний зі свіжими помидорами.Необходимые продукти: 7 свіжих курячих яєць, 1 столова ложка коньяку, 1 їдальня ложка борошна, 1 чайна ложка оливкової олії, щіпка тертого мускатного горіха, щіпка солі, чорний мелений перець.
Процес приготування: жовтки відокремити від білків. Білки для сильного охолодження на 10 хвилин помістити в морозилку.
Жовтки у великій мисці збити віночком з сіллю і мускатним горіхом. Додати коньяк і борошно, знову все розмішати.
Витягнути білки з морозилки, посолити і збити міксером в дуже густу, пишну і густу піну.
Додаючи по одній ложці, ретельно вмішуючи плавними круговими рухами, з'єднати білкову і жовткову маси.
На сковороду вилити олію, розігріти і викласти ячную масу.
В цей час вже включити духовку розігріти її до температури 180°С.
Поставити сковороду в духовку, запікати до утворення зверху, як підніметься, рум'яної скоринки.
Просмотров: 997
Категория: Рецепти |
| Теги: розігріти, духовку

Рекомендовані рецепти:

Овочевий суп з курячою грудкою
Калиссоны - французькі ласощі
Манник
Салат ананасно-маслиновый
Вівсяне печиво з медом
Хлібні булочки з розмарином
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: