Головна » Статті » Рецепти |
Омлет-бісквіт
Цей несолодкий бісквіт, швидше, можна назвати омлетом. Виходить він легким і невагомим, дуже смачний зі свіжими помидорами.Необходимые продукти: 7 свіжих курячих яєць, 1 столова ложка коньяку, 1 їдальня ложка борошна, 1 чайна ложка оливкової олії, щіпка тертого мускатного горіха, щіпка солі, чорний мелений перець. Процес приготування: жовтки відокремити від білків. Білки для сильного охолодження на 10 хвилин помістити в морозилку. Жовтки у великій мисці збити віночком з сіллю і мускатним горіхом. Додати коньяк і борошно, знову все розмішати. Витягнути білки з морозилки, посолити і збити міксером в дуже густу, пишну і густу піну. Додаючи по одній ложці, ретельно вмішуючи плавними круговими рухами, з'єднати білкову і жовткову маси. На сковороду вилити олію, розігріти і викласти ячную масу. В цей час вже включити духовку розігріти її до температури 180°С. Поставити сковороду в духовку, запікати до утворення зверху, як підніметься, рум'яної скоринки. | |
Просмотров: 997 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |