Спосіб приготувати ароматну і пряне м'ясо, яке виходить м'яким і соковитим. Кориця з гірчицею надають яловичині особливий гіркувато-солодкуватий присмак. можна взяти свинину, телятину або курятину. Тільки перевіряти на готовність, щоб не пересушить.Необходимые продукти: 1 кг м'якоті яловичини, 5 зубчиків часнику, 2 ст. ложки рафінованої олії, 1 стакан червоного сухого вина, 1 ст. л меленої паприки, 4 ст. ложки гірчиці, 1 ч. ложка меленої кориці, 1 ч. ложки червоного гострого перцю, сіль. Спосіб приготування: М'ясо вимити і обсушити паперовими рушниками. Розрізати на шматки товщиною 1смм, трохи відбити молоточком і намазати з усіх боків гірчицею. Часник пропустити через прес, змішати з сіллю, паприкою, корицею, перцем і додати рослинне масло. Змастити цією сумішшю шматки яловичини, укласти в глибоку форму для запікання, залити вином. Накрити, але нещільно, папером для випічки. Поставити в заздалегідь нагріту до 200°С духовку. Запікати півгодини до м'якості.
|