Непоганий рецепт закусочного салату з вареного яловичого м'яса з морквою та іншими овочами. Для того, щоб приготувати цей салат необхідні такі продукти: близько 200 грамів яловичини, дві-три великих моркви, дві ріпчасті цибулини середніх розмірів, один-два зубчики часнику, два невеликих солоних огірочка, 60 грамів майонезу, трохи рослинного масла, сіль, чорний мелений перець. М'ясо (яловиче філе) слід спочатку відварити до повної готовності, після чого його потрібно розібрати на волокна (повинні вийти невеликі довгасті скибочки). Ріпчасту цибулю і моркву необхідно почистити і порізати: цибулю на тоненькі півкільця, а морква довгою тонкою соломкою, а потім їх потрібно обсмажити окремо в невеликій кількості рослинного масла і остудити. Солоні огірочки потрібно очистити від шкірки і нарізати тонкими поздовжніми шматочками. Всі підготовлені складові салату змішати і заправити майонезом, після чого додати часник, попередньо пропущений через чеснокодавку.