Головна » Статті » Рецепти

Печиво з фундука

Смачне і м'яке печиво, аналогічно можна використовувати і мигдаль замість фундука, в принципі, будь-які орехи.Необходимые продукти: стакан очищеного фундука, 2 яєчних білка, ваніль на кінчику ножа (або пакетик ванільного цукру), півсклянки цукрової пудри, чайна ложка лимонного соку, щіпка солі.
Процес приготування: фундук розкласти на деко, поставити в духовку, попередньо нагріту до 180°C. Періодично заважати і запікати до світло-коричневого кольору 10 хвилин. Вийняти, остудити, 2/3 подрібнити в блендері в "пил", додати цукрову пудру, ванілін і 1 білок. Збити в тістоподібну масу.
Віночком з дрібкою солі і лимонним соком збити другий білок змішати з горіховою сумішшю.
Деко застелити папером для випічки. Столовою ложкою викладати на відстані коржики, в кожну всередину глибше вдавити по 1-2 горішка, використавши весь залишився фундук.
Температуру в духовці підняти до 200°C.
Випікати 15 хвилин до золотистого відтінку. Як охолонуть, зберігати в герметичному контейнері.

Просмотров: 886
Категория: Рецепти |
| Теги: фундука, солі

Рекомендовані рецепти:

Торт з мигдальною начинкою
Відкриті булочки з персиком
Булочки з шинкою, зеленню і часником
Сирні конвертики
Рибка по-провансальски
Цукерки "Вершкові тягучки"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: