Головна » Статті » Рецепти

Мандариновий мармелад
Мармелад є такою насолодою, яку люблять дуже багато і особливо діти, так що запропонований рецепт підійде здебільшого для них - приготоване в домашніх умовах ласощі, якщо і не буде смачніше магазинного, то корисніше вже точно. Приготувати мандариновий домашній мармелад дуже просто!

Для даного рецепту вам знадобляться такі складові: приблизно половина кілограми мандаринів, 10-грамовий пакетик агар-агару (його при необхідності можна буде замінити звичайним желатином), один стакан цукрового піску, а також можна при бажанні додати трохи лимонного соку або ж невелику щіпку лимонної кислоти.

Спочатку з мандаринів необхідно вичавити сік, його повинно вийде приблизно 30 грамів. Третина всього вичавленого мандаринового соку слід змішати в невеликій каструльці з цукром, а в іншому розвести агар-агар (або желатин), ретельно розмішати, після чого залишити хвилин на 15.
Тим часом суміш цукру і частини соку на невеликому вогні довести до кипіння, розмішуючи, щоб розчинився цукор і потім додати суміш сака і агар-агару і знову довести суміш до кипіння.
Готову суміш потрібно розлити у форми (чудово підійдуть силіконові формочки для випічки) і поставити на пару годин в холодильник для застигання.
Просмотров: 749
Категория: Рецепти |
| Теги: суміш, соку

Рекомендовані рецепти:

Смажена картопля з часниковими стрілками
Картопляні биточки
Сирний торт з персиками
Мексиканське горіхове печиво
Торт "Медовик"
Samosa - індійські пиріжки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: