Головна » Статті » Рецепти

Кростои
Кростои - маленькі смажені пиріжки з різною начинкою. Вони виходять дуже легкими, розсипчастими, і з'їсти їх можна багато, не відчуваючи особливої тяжкості в шлунку.

Інгредієнти: 300 грам борошна, 70 г вершкового масла, склянку молока, часточка часнику, сіль, 300 грам печериць, пучок петрушки, олія для фритюру. За смаком можна додати грибну начинку спеції і смажену цибулю або зробити начинку з картоплі, м'яса, тушкованої капусти.

Борошно потрібно просіяти гіркою на стіл. У центрі зробити поглиблення, покласти в нього половину розм'якшеного масла, щіпку солі і влити молоко. Замісити м'яке тісто. Якщо буде сильно липнути до рук - підсипати ще борошна. Загорнути тісто в плівку і прибрати в холодильник на годину.
Для начинки гриби ріжемо скибочками, дрібно рубаємо часник і петрушку. Обсмажуємо в олії гриби до готовності, в кінці додаємо часник, сіль і перець. Даємо охолонути, посипаємо петрушкою.
Тісто розгортаємо в два тонких пласта. На одному порціями розкладаємо начинку, накриваємо другим шаром. Пальцями притискаємо тісто в тих місцях, де немає начинки і потім розрізаємо ножем або коліщатком з зубчиками.
Обсмажуються кростои у великій кількості олії по 3-4 хвилинки з кожного боку.
Просмотров: 697
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, начинку

Рекомендовані рецепти:

Булочки з корицею
Ладду - східне ласощі з нуту
Салат "Цезар" (рецепт)
Манні млинці
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Сорбе з чорної смородини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: