Головна » Статті » Рецепти

Рагу з фрикадельками
Для того, щоб приготувати таке рагу з овочів з фрикадельками з яловичого фаршу необхідний такий набір інгредієнтів (у розрахунку на вісім порцій страви): 200 грамів нежирної яловичини, одна велика ріпчаста цибулина, три морквини, два болгарських перцю, 200 г білокачанної капусти, один цукіні, два середніх помідора, 100 г зеленого лука, три-чотири зубчики часнику, дві столові ложки рослинної олії, чорний перець горошком, сіль, зелень петрушки і кропу.
Яловичину слід пропустити через м'ясорубку двічі, отриманий фарш добре перемішати, відбити і потім сформувати з нього маленькі фрикадельки.
Ріпчасту цибулю і моркву потрібно почистити, після чого дрібно порізати. Цукіні необхідно порізати на маленькі кубики і разом з морквою і цибулею трохи обсмажити на рослинному маслі, а потім скласти все в каструлю і додати нашатковану дрібною соломкою капусту і злегка посолити. Залити в каструлю склянку води і поставити варитися.
Коли вода в каструлі закипить необхідно викласти туди фрикадельки, а також порізані на шматочки помідори, болгарський перець і цілі зубчики часнику. Додати перець і сіль за смаком і подрібнений зелений лук і петрушку з кропом, після чого гасити на невеликому вогні протягом приблизно півгодини, накривши кришкою.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, каструлю

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Міні-маффіни з морквою і яблуками
Солодкі профітролі
Салат "Червоний"
Заливний пиріг з грибами
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: