Головна » Статті » Рецепти

Риба, засмажена з овочами
Риба, засмажена з овочами - корисне блюдо, економить час, оскільки відразу готуватися зі смачним гарніром. Підійдуть багато видів риби, єдина умова - філе без костей.Продукты: 4 рибних філе по 200 гр (тріска, крижана, морський язик), 4 помідори, 1 морква, 1 баклажан, 4 зубчики часнику, 1 склянка шпинату, 1 перчик чилі, 1 склянку довгої тонкої вермішелі, 4 ст. ложки рослинної олії, 2 столові ложки лимонного соку, 1 чайна ложка меленого імбиру, чорного перцю і цукру, сіль.
Приготування: Баклажани нарізати соломкою, посолити, придавити вантажем, залишити на 15 хв, щоб пішла гіркота, промити.
Помідори розрізати на 4 частини.
Моркву натерти на крупній тертці.
Часник нарізати платівками, а чилі - кільцями.
Вермішель відварити до готовності в підсоленій воді, відкинути на друшляк.
В глибокій великій сковороді розігріти по 1 ложці масла, обсмажують з 2-х сторін рибу, по черзі кожне філе. Солити і перчити.
Після риби обсмажити там же морква, баклажани, часник, чилі 5-7 хвилин. Посипати імбиром, цукром, сіллю, чорним перцем.
Потім викласти помідори, перемішати, рибу і тушкувати все під кришкою 5 хвилин.
Перевернути рибу, готувати ще 5 хвилин.
Насипати шпинат, налити лимонний сік, перемішати і готувати 10 хв на слабкому полум'ї.
Засипати вермішеллю, розмішати і прогрівати всі 3 хвилини.
Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: помідори, філе

Рекомендовані рецепти:

Кругла хала
Запечені яйця з овочами
Тефтелі з овочами в італійському стилі
Шоколадно-кавовий пиріг з чорносливом
Риба, запечена з оливками
Закуска "Грибна галявина"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: