Головна » Статті » Рецепти |
Млинці заварні на молоці
Інгредієнти для тіста: Молоко - 2 склянки. Окріп - 1 склянка. Яйце куряче - 3 шт. Борошно - 1,5 склянки. Олія (або розтоплене вершкове) - 3 ст.л. Сіль - 1/2 ч.л. Цукор - 1 ст.л. (склянка = 240 мл) На 18-20 млинців діаметром 18-20 см Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання. Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудок), додати масло, ще раз збити. Накрити посуд з тістом рушником і залишити на 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким. Перед смаженням перемішати. Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді (я для смаження використовую всього 1 ст.л. рослинного масла, виливаю його в невелику ємність і змащую сковорідку, вмочаючи силіконову пензлик в масло, дуже зручно). Для начинки (кількість продуктів - опціонально, в залежності від кількості млинців і споживачів, а також від різноманітності начинок на столі): Сьомга слабосолена - 150 г Сметана - 175-200 р Кріп (невеликий пучок) Сік лимона Нарізати рибу маленькими кубиками, збризнути лимонним соком. З'єднати сметану, подрібнений кріп, сьомгу, і перемішати до однорідного стану. Подавати як до холодним і гарячим млинців! Автор: Lacoste | |
Просмотров: 1049 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |