Головна » Статті » Рецепти

Млинці заварні на молоці
Інгредієнти для тіста:
Молоко - 2 склянки.
Окріп - 1 склянка.
Яйце куряче - 3 шт.
Борошно - 1,5 склянки.
Олія (або розтоплене вершкове) - 3 ст.л.
Сіль - 1/2 ч.л.
Цукор - 1 ст.л.
(склянка = 240 мл)
На 18-20 млинців діаметром 18-20 см
Збити міксером яйця з цукром, сіллю і молоком. Влити окріп не перериваючи збивання.
Потихеньку засипати просіяне борошно, не перестаючи збивати тісто (щоб уникнути грудок), додати масло, ще раз збити.
Накрити посуд з тістом рушником і залишити на 30 хвилин. Тісто вийде досить рідким. Перед смаженням перемішати.
Смажити млинці на злегка змащеній маслом (жиром) сковороді (я для смаження використовую всього 1 ст.л. рослинного масла, виливаю його в невелику ємність і змащую сковорідку, вмочаючи силіконову пензлик в масло, дуже зручно).
Для начинки (кількість продуктів - опціонально, в залежності від кількості млинців і споживачів, а також від різноманітності начинок на столі):
Сьомга слабосолена - 150 г
Сметана - 175-200 р
Кріп (невеликий пучок)
Сік лимона
Нарізати рибу маленькими кубиками, збризнути лимонним соком.
З'єднати сметану, подрібнений кріп, сьомгу, і перемішати до однорідного стану.
Подавати як до холодним і гарячим млинців!
Автор: Lacoste
Просмотров: 782
Категория: Рецепти |
| Теги: млинці

Рекомендовані рецепти:

Рулет "Курятина в желе"
Голландський салат з оселедцем
Імбирний чай
Повітряні сирники
Імбирне печиво
Спагетті з шинкою і томатним соусом
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: