Смачні і ніжні кульки з курячого фаршу, запечені в густому соусі, гармонійне поєднання м'яса та грибов.Продукты: 3 курячих філе, 500 г печериць, 1 ріпчаста цибулина, 1 яйце, 1 їдальня ложка пшеничного борошна, 1 склянку молока, 2 столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець. Приготування: Куряче філе пропустити через м'ясорубку. Цибулю натерти на дрібній тертці, сік злити до м'яса, додати яйце, сіль і перець, перемішати. Зробити кульки розміром з волоський горіх, обсмажити в сильно розігрітому олії до скоринки, скласти в глибоку вогнетривку форму для запікання. Печериці порізати пластинками, обсмажити в маслі від смаження кульок разом з протертим цибулею. Посолити, тушкувати під кришкою до м'якості. Долити півсклянки молока до грибів, довести до кипіння. В іншому молоці розвести борошно, теж вилити на сковороду. Варити, помішуючи, до загустіння. Посолити і поперчити. Залити кульки соусом. Поставити в нагріту до 180С духовку, запікати 15 хвилин.