Головна » Статті » Рецепти

Курячі кульки, запечені під грибним соусом
Смачні і ніжні кульки з курячого фаршу, запечені в густому соусі, гармонійне поєднання м'яса та грибов.Продукты: 3 курячих філе, 500 г печериць, 1 ріпчаста цибулина, 1 яйце, 1 їдальня ложка пшеничного борошна, 1 склянку молока, 2 столові ложки соняшникової олії, сіль, чорний мелений перець.
Приготування: Куряче філе пропустити через м'ясорубку.
Цибулю натерти на дрібній тертці, сік злити до м'яса, додати яйце, сіль і перець, перемішати.
Зробити кульки розміром з волоський горіх, обсмажити в сильно розігрітому олії до скоринки, скласти в глибоку вогнетривку форму для запікання.
Печериці порізати пластинками, обсмажити в маслі від смаження кульок разом з протертим цибулею.
Посолити, тушкувати під кришкою до м'якості. Долити півсклянки молока до грибів, довести до кипіння. В іншому молоці розвести борошно, теж вилити на сковороду. Варити, помішуючи, до загустіння. Посолити і поперчити.
Залити кульки соусом. Поставити в нагріту до 180С духовку, запікати 15 хвилин.
Просмотров: 643
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, кульки

Рекомендовані рецепти:

Кулеб'яка з капустою і яйцем
Шоколадне печиво
Мафіни з шоколадом
Великодні паски
Печиво серпантин
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: