Головна » Статті » Рецепти

Ягідно-фруктовий десерт
Ніжний десерт сподобається дорослим і дітям. На розсипчастою основі, просочена соком, подаються свіжі ягоди і фрукти. Можна за бажанням в ягідну начинку додати вишню і (або) абрикоси без косточек.Необходимые продукти: 4 яйця, 3/4 склянки пшеничного борошна, півсклянки цукрової пудри, 300 мл вершків не менше 30% жирності, 100 гр ягід полуниці, малини, чорниці та лохини, 5 слив, 1 чайна ложка вершкового масла, щіпка солі.
Процес приготування:
Яйця збити з сіллю і цукровою пудрою, додати вершки і збити вершки ще раз до збільшення всієї маси приблизно в два рази.
Ввести борошно порціями і акуратно розмішати.
Змастити форму для випічки вершковим маслом, вилити 2/3 всієї збитої маси у форму і випікати в розігрітій до 150°С духовці 5 хвилин.
Сливи і полуницю порізати невеликими кубиками, обережно все перемішати з ягодами.
На злегка запечену масу викласти приготовану начинку, зверху вилити залишок вершково-яєчної суміші.
Повернути в духовку і випікати ще 25 хвилин.
Просмотров: 809
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, маси

Рекомендовані рецепти:

Салат з оливками і тунцем
Омлет з сиром
Гуляш з індички з овочами
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Млинці з м'ясом
Персиковий торт-суфле
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: