Головна » Статті » Рецепти |
Ягідно-фруктовий десерт
Ніжний десерт сподобається дорослим і дітям. На розсипчастою основі, просочена соком, подаються свіжі ягоди і фрукти. Можна за бажанням в ягідну начинку додати вишню і (або) абрикоси без косточек.Необходимые продукти: 4 яйця, 3/4 склянки пшеничного борошна, півсклянки цукрової пудри, 300 мл вершків не менше 30% жирності, 100 гр ягід полуниці, малини, чорниці та лохини, 5 слив, 1 чайна ложка вершкового масла, щіпка солі. Процес приготування: Яйця збити з сіллю і цукровою пудрою, додати вершки і збити вершки ще раз до збільшення всієї маси приблизно в два рази. Ввести борошно порціями і акуратно розмішати. Змастити форму для випічки вершковим маслом, вилити 2/3 всієї збитої маси у форму і випікати в розігрітій до 150°С духовці 5 хвилин. Сливи і полуницю порізати невеликими кубиками, обережно все перемішати з ягодами. На злегка запечену масу викласти приготовану начинку, зверху вилити залишок вершково-яєчної суміші. Повернути в духовку і випікати ще 25 хвилин. | |
Просмотров: 878 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |