Головна » Статті » Рецепти

Супчик сирно-м'ясний з овочами
Варіації на тему супу з плавленим сиром, з доданими овочами і м'ясним фаршем. Супчик виходить наваристий, ситний і вкусный.Необходимые продукти: 250 гр яловичого або телячого фаршу, 2 плавлених сирка (по 100 гр), 1 цибулина, 1 морква, 4 картоплі, сіль, чорний мелений перець, сухі подрібнені кріп і петрушка, рафінована соняшникова олія для обсмажування.
Процес приготування: Натерти моркву і сирки на крупній тертці. Картоплю порізати невеликими кубиками. Цибулю нашаткувати дрібніші.
На сковороді обсмажити фарш протягом 5 хвилин, розмішуючи і стежачи, щоб не було грудочок. Додати цибулю з морквою, перемішати і тушкувати під кришкою 10 хвилин.
У каструлі закип'ятити 2 літри води, кинути картоплю, поварити 5 хвилин, додати обсмажений фарш з овочами, варити ще 5 хвилин.
Постійно помішуючи, поступово всипати сир, стежачи за рівномірним його розчиненням.
Посолити, поперчити, засипати сухими травами, довести до кипіння і вимкнути.
Просмотров: 619
Категория: Рецепти |
| Теги: овочами, цибулю

Рекомендовані рецепти:

Тістечка "Полуниця в шоколаді"
Італійські медові пончики
Райдужні меренги
Салат "Цезар" (рецепт)
Цукерки "Вершкові тягучки"
Полуничний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: