Варіації на тему супу з плавленим сиром, з доданими овочами і м'ясним фаршем. Супчик виходить наваристий, ситний і вкусный.Необходимые продукти: 250 гр яловичого або телячого фаршу, 2 плавлених сирка (по 100 гр), 1 цибулина, 1 морква, 4 картоплі, сіль, чорний мелений перець, сухі подрібнені кріп і петрушка, рафінована соняшникова олія для обсмажування. Процес приготування: Натерти моркву і сирки на крупній тертці. Картоплю порізати невеликими кубиками. Цибулю нашаткувати дрібніші. На сковороді обсмажити фарш протягом 5 хвилин, розмішуючи і стежачи, щоб не було грудочок. Додати цибулю з морквою, перемішати і тушкувати під кришкою 10 хвилин. У каструлі закип'ятити 2 літри води, кинути картоплю, поварити 5 хвилин, додати обсмажений фарш з овочами, варити ще 5 хвилин. Постійно помішуючи, поступово всипати сир, стежачи за рівномірним його розчиненням. Посолити, поперчити, засипати сухими травами, довести до кипіння і вимкнути.
|