Швейцарський шоколадний рулет - смачна домашня випічка. Якщо немає вершків, то можна зробити крем з збитою зі сметаною цукрової пудри. За бажанням можна просочувати корж коньяком, лікером, будь сиропом.Необходимые продукти: склянка борошна, півсклянки цукрового піску, 4 яйця, 3 столові ложки какао, пакетик розпушувача для тіста, 200 мл вершків 30% жирності, 1 столова ложка вершкового масла, щіпка солі.
Процес приготування: яйця посолити і збити міксером з цукром в пишну масу, поступово, не припиняючи збивати, всипати борошно, розпушувач і какао.
Вилити тісто на деко з бортиками, вистелений папером для випічки і змащений вершковим маслом.
Поставити в нагріту до 200 духовку на 10-15 хвилин.
Корж ще гарячим, не відокремлюючи від паперу для випічки, акуратно згорнути в рулет. Накрити вологим полотняним рушником до охолодження.
Вершки просто збити віночком.
Обережно розгорнути рулет, намазати і знову згорнути. Намазати і зверху збитими вершками.
|