Головна » Статті » Рецепти

Овочева лазанья з бринзою
Овочева лазанья з бринзою - смачно, підходить для пісної кухні і різноманітить звичної рацион.Продукты: 2 баклажани, цукіні, червоних і жовтих солодких болгарських перцю, 3 помідори, 2 цибулини, 200 г бринзи, петрушка, кріп, кінза, базилік, 1 лимон, соняшникова олія, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком.
Приготування:
Баклажани і цукіні розрізати уздовж тонкими смужками.
Баклажани посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, чимось притиснувши. Потім сполоснути і обсушити.
Цибулю і болгарський перець нарізати півкільцями.
Цукіні, баклажани підсмажити в мінімумі масла на сковороді з двох сторін. Далі обсмажити цибулю і перець.
Помідори і бринзу порізати скибочками.
Зелень дрібно порубати.
Для заправки змішати масло, лимонний сік, сіль і перець.
Викласти у форму шарами: баклажани, цукіні, перець, бринза, помідори, цибулю, знову бринза. Кожен шар поливати заправкою і присипати зеленню.
Накрити форму фольгою і запікати в розігрітій до 180С духовці 30 хвилин, потім фольгу зняти і тушкувати ще 5 хвилин.
Просмотров: 719
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, баклажани

Рекомендовані рецепти:

Спагетті з томатами і рибою
Сирні булочки-кіски
Українські пампушки з часником
Сирний пиріг з полуницею
Печиво "Диво острів"
Мафіни з мигдалем і цукатами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: