Головна » Статті » Рецепти |
Овочева лазанья з бринзою
Овочева лазанья з бринзою - смачно, підходить для пісної кухні і різноманітить звичної рацион.Продукты: 2 баклажани, цукіні, червоних і жовтих солодких болгарських перцю, 3 помідори, 2 цибулини, 200 г бринзи, петрушка, кріп, кінза, базилік, 1 лимон, соняшникова олія, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Приготування: Баклажани і цукіні розрізати уздовж тонкими смужками. Баклажани посипати сіллю і залишити на 15 хвилин, чимось притиснувши. Потім сполоснути і обсушити. Цибулю і болгарський перець нарізати півкільцями. Цукіні, баклажани підсмажити в мінімумі масла на сковороді з двох сторін. Далі обсмажити цибулю і перець. Помідори і бринзу порізати скибочками. Зелень дрібно порубати. Для заправки змішати масло, лимонний сік, сіль і перець. Викласти у форму шарами: баклажани, цукіні, перець, бринза, помідори, цибулю, знову бринза. Кожен шар поливати заправкою і присипати зеленню. Накрити форму фольгою і запікати в розігрітій до 180С духовці 30 хвилин, потім фольгу зняти і тушкувати ще 5 хвилин. | |
Просмотров: 753 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |