Звичайно, як відоме італійське блюдо, це не зовсім піца, скоріше, варіант для самих ледачих (або дуже зайнятих) господинь, яким ніколи возитися з тестом. Але готується легко і просто, з урахуванням всього, що є в холодильнику. Так що, можливі варіації з начинкою, хто що любит.Необходимые продукти: 500 г готового замороженого листкового тіста, 350 гр тертого твердого сиру, баночка маринованих печериць (можна і свіжі гриби), 200 гр шинки (або всього м'ясного, що знайдеться - сосиски, ковбаса, варене м'ясо, курятина), пів склянки томатної пасти, 2 ст. л майонезу, жменю нарізаної зелені - кріп, петрушка, сіль і чорний мелений перець за смаком. Процес приготування: Тісто розморозити, розкачати тонший. Викласти на деко. Змастити сумішшю майонезу з томатною пастою. Гриби і все м'ясне нарізати пластинками або невеликими шматочками. Викласти на тісто, посолити і поперчити. Посипати зеленню і сиром. Поставити в заздалегідь нагріту до 180С духовку на 20-30 хв.
|