Головна » Статті » Рецепти

"Ледача" піца
Звичайно, як відоме італійське блюдо, це не зовсім піца, скоріше, варіант для самих ледачих (або дуже зайнятих) господинь, яким ніколи возитися з тестом. Але готується легко і просто, з урахуванням всього, що є в холодильнику. Так що, можливі варіації з начинкою, хто що любит.Необходимые продукти: 500 г готового замороженого листкового тіста, 350 гр тертого твердого сиру, баночка маринованих печериць (можна і свіжі гриби), 200 гр шинки (або всього м'ясного, що знайдеться - сосиски, ковбаса, варене м'ясо, курятина), пів склянки томатної пасти, 2 ст. л майонезу, жменю нарізаної зелені - кріп, петрушка, сіль і чорний мелений перець за смаком.
Процес приготування: Тісто розморозити, розкачати тонший. Викласти на деко. Змастити сумішшю майонезу з томатною пастою.
Гриби і все м'ясне нарізати пластинками або невеликими шматочками. Викласти на тісто, посолити і поперчити.
Посипати зеленню і сиром.
Поставити в заздалегідь нагріту до 180С духовку на 20-30 хв.
Просмотров: 685
Категория: Рецепти |
| Теги: ЩО, майонезу

Рекомендовані рецепти:

Корисні цукерки з моркви
Печиво "Новорічна суміш"
Торт "Посмішка негра"
Печінка, приготована з овочами
Рублене тісто
Слойки з бутербродніци
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: