Головна » Статті » Рецепти

Кабачковий пиріг з сиром і беконом
Якщо судити по структурі тесту, то виходить швидше запіканка, ніж пиріг. Але все одно - буде дуже смачно! Можна змінювати сорти сиру, замість бекону додавати шинку, сосиски - варіантів пирога дуже багато.
Інгредієнти: чотири середніх кабачка, дві цибулини, три скибочки бекону, 200 г тертого сиру, склянку - півтори борошна, половина склянки рослинного масла, чотири яйця, сіль за смаком, спеції, пучок свіжої зелені, чайна ложка розпушувача.

Зелень дрібно порубати, яйця збити, змішати з зеленню. Ріпчасту цибулю дрібно нарізати, злегка обсмажити в маслі, остудити. Кабачки натерти на крупній тертці, віджати сік.
Змішати кабачки з смаженою цибулею, яйцями з зеленню, додати нарізаний шматочками бекон, сир, спеції, рослинна олія. Приправити сіллю, можна додати трохи чорного меленого перчика. Ретельно перемішати і додати склянку борошна, розпушувач. Вимісити масу, якщо вийшло рідкувате - додати ще півсклянки борошна.
Викласти тісто в змащену маслом форму, розрівняти верх і поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Випікають пиріг приблизно 35-40 хвилин. Після випікання дати йому 15-20 хвилин охолонути і нарізати шматочками.
Просмотров: 682
Категория: Рецепти |
| Теги: борошна, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Ковбаса кров'яна
Пастуше пиріг
Пиріг "Ягідне хмарина"
Шоколадні пряники з начинкою
Шинка, запечена з ананасами
Салат сирно-апельсиновий
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: