Головна » Статті » Рецепти

Цукерки з марципана
Чудово смачні домашні цукерки з марципана в шоколаді і з начинкою у вигляді зацукрованих вишеньок будуть доречні як у вигляді солодкого страви для святкового столу, так і просто у вигляді ласощів до чаювання у сімейному колі. Готуються такі марципанові цукерки просто і швидко, а виходять просто дивовижно смачними!

Список інгредієнтів, які потрібні для приготування таких цукерок з марципана: 150 грамів цукрової пудри, 150 г мигдальних горіхів, одна столова ложка лікеру (чудово підійде лікер "Амеретто", ну або ж будь-який інший лікер на ваш вибір), дві столові ложки лимонного соку, приблизно 100-150 грамів темного шоколаду, ну і також зацукрована вишня без кісточок у кількості близько 15-16 штучок (її кількість залежить від того, скільки цукерок у вас вийде).

Мигдаль потрібно очистити (для цього його можна залити окропом і дати постояти протягом декількох хвилин - так очистити буде простіше) і дрібно-дрібно перемолоти Далі змішати подрібнений мигдаль з цукровою пудрою, лівером і лимонним соком і гарненько вимісити до отримання еластичної маси. Потім розділити всю масу на приблизно 15-16 частин, сформувати з них кульки з вишенькою всередині.
Розтопити шоколад і вмочити в нього вийшли марципанові кульки-цукерки, після чого відправити їх для застигання у холодильник.
В якості начинки таких цукерок можна використовувати замість вишні будь-які сухофрукти або навіть горішки, а можна готувати цукерки і без начинки.
Просмотров: 680
Категория: Рецепти |
| Теги: цукерки, вигляді

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Кекси з чорницею і брусницею
Рублене тісто
Курка з томатним рисом
Шашлик на маївку з свинини
Канадський медовий торт
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: