Головна » Статті » Рецепти

Курячий бульйон з яєчними пластівцями
Якщо ви любите легкі для шлунка і швидкі в приготуванні супчики - цей рецепт для вас. Для нього можна брати будь-бульйон - курячий, овочевий, м'ясний - це справа смаку.

Інгредієнти на літр будь-якого бульйону: два яйця, дві столові ложки борошна, дві столові ложки молока, сіль за смаком, щептока мускатного горіха, чорний мелений перець (за бажанням), свіжа зелень (якщо є).

Доведіть бульйон до кипіння. Яйця збийте з молоком. В окремий посуд всипте борошно і влийте трохи холодної водички. Розмішайте, щоб не було грудочок і влийте борошняну суміш в яйця. Можна за бажанням додати чорний мелений перець або інші спеції і приправити мускатним горіхом. Ще раз збийте.

Коли бульйон почне кипіти, зробіть мінімальний вогонь і тонкою цівкою влийте яєчну суміш. Постійно помішуйте щоб пластівці вийшли невеликого розміру. Коли пластівці «схопляться», додайте в бульйон дрібно нарізану зелень і відразу ж зніміть з вогню.
Подавайте бульйон гарячим, з пиріжками, грінками або сухариками.
Просмотров: 913
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, бульйон

Рекомендовані рецепти:

Бутерброди з тунцем
Коктейль з морепродуктів в салатних листках
Омлет з щавлем і сиром
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Вишневий пиріг з листкового тіста
Закуска "Морське чудо"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: