Корисне поєднання овочів для легкого і смачної вечері. Трохи екзотики за рахунок додавання імбиру і соєвого соуса.Необходимые продукти: 1 качан брокколі, 1 пучок шпинату, 1 склянку довгого рису, 1 цибулина, 2 зубчики часнику, 2 ст. ложки соняшникової олії, 1 ст ложка соєвого соусу, 1 чайна ложка меленого імбиру, пів чайної ложки цукру, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком. Процес приготування: рис відварити до розсипчастого стану в 2-х склянках солоного окропу. Брокколі варити підсоленій воді 5 хвилин, витягнути шумівкою, не зливаючи воду, охолодити і розібрати на маленькі суцвіття В тій же воді відварити нарізану смужками шпинат протягом 1 хвилини. Цибулю і часник дрібно порізати, обсмажити в олії до прозорості, посипати імбиром. Додати соєвий соус, цукор, сіль і перець, перемішати. Викласти в сковороду брокколі і шпинат, помішуючи, всі разом прогріти. Розкласти рис на тарілках, зверху покласти трохи броколі зі шпинатом.
|