Головна » Статті » Рецепти

Печиво "Розсипчасті трюфелі"
Дуже легко готується дуже смачне печиво, а крім цього для того, щоби спекти такі "трюфелі" необхідний мінімальний набір простих і цілком доступних продуктів і зовсім незначні витрати часу.

Необхідні для приготування печива "Розсипчасті трюфелі" інгредієнти: приблизно два з половиною склянки пшеничного борошна, одне яйце, 250 грамів вершкового масла, дві чайних ложки води, а також чотири-п'ять столових ложок какао-порошку, дві чайних ложки ванільного цукру і один стакан цукрової пудри.

Вершкове масло спочатку слід розм'якшити, довівши його до кімнатної температури, після чого його необхідно розтерти з борошном до стану дрібної крихти. Додати до отриманої крихті необхідну кількість води і вбити яйце, всю масу ретельно перемішати і поставити тісто на 60 хвилин в холодильник, накривши при цьому харчовою плівкою.
З охолодженого тіста зліпити невеликі (розміром приблизно з волоський горіх) кульки і викласти їх на застелений пергаментом деко. Випікати в попередньо розігрітій духовій печі протягом півгодини, перевертаючи печиво в міру необхідності.
Какао-порошок змішати з цукровою пудрою, а також ванільним цукром, суміш просіяти через сито і обваляти в цій суміші готове печиво відразу ж після того, як дістали їх з духовки.
Просмотров: 686
Категория: Рецепти |
| Теги: печиво, Того

Рекомендовані рецепти:

Баклажани з сиром і помідорами
Закуска з курячого філе
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Пиріг з бринзою та руколою
Сирне печиво з базиліком
Пончики з тертим шоколадом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: