Головна » Статті » Рецепти

Соус "Бер-блан"
Такий соус непогано подавати до страв з раз0личных море продуктів і риби, смак він має дуже ніжний з-за використання в якості основного інгредієнта для нього вершкового масла, а також певний пікантний присмак різних добавок.

Для того, щоб приготувати соус "Бер-блан" вам знадобляться наступні складові: одна пачка (200 грамів) дуже охолодженого вершкового масла, 30 мл білого винного оцту, 80 мілілітрів білого столового вина, 20 мілілітрів соку лимона або лайма, одна зовсім невелика ріпчаста луковичка (а ще краще використовувати лук-шалот), три штучки чорного перцю горошком, сіль і білий перець.

Очищений цибулю слід дуже дрібно нарізати, викласти в сотейник або маленьку каструльку і залити вином, винним оцтом і лимонним соком, а також додати роздавлені горошинки перцю. Поставити все це на середній вогонь і варити протягом приблизно 10 хвилин, щоб випарувалася більша частина рідини.
Сильно охолоджене вершкове масло порізати на середні кубики і зменшивши вогонь під каструлькою, додавати туди по кілька шматочків масла, постійно перемішуючи. Готовий соус повинен мати однорідну консистенцію і гарний кремовий відтінок.
Також в соус можна додати подрібнену зелень базиліка або естрагону.
Просмотров: 673
Категория: Рецепти |
| Теги: соус, масла

Рекомендовані рецепти:

Пиріг з яблуками на сирному тісті
Яблучний штрудель з-австрийски
Простий рецепт домашнього морозива
Пиріжки з капустою пісні
Тарталетки з куркою і помідорами
Салат "Букет нареченої"
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: