Курочка виходить незвичайно смачна і соковита. Велика кількість овочів, гармонійно поєднуються з м'ясом, робить це блюдо смачним і полезным.Необходимые продукти: 1 кг курячого філе, 500 г ріпчастої цибулі, 3 морквини по 2 столові ложки вершкового і рослинного масла, склянка сметани, сіль, сухий подрібнений базилік і чебрець (можна використовувати готову суміш "Прованські трави"), сіль, червоний і чорний мелений перець. Процес приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, моркву - кружечками. Філе курки нарізати великими шматками. В сотейнику з товстим дном розігріти олію, обсмажити м'ясо до скоринки, витягнути, посолити і поперчити. В тій же посуді розтопити вершкове масло, підсмажити цибулю до прозорого стану. Потім додати моркву, посипати травами, посолити і поперчити. Смажити 5 хвилин. Додати до овочів курку, щільно закрити кришкою, тушкувати 20 хв, перевернувши пару раз. Залити сметаною, не закриваючи, готувати ще 10 хв, перемішуючи.
|