Головна » Статті » Рецепти

Філе курки з цибулею
Курочка виходить незвичайно смачна і соковита. Велика кількість овочів, гармонійно поєднуються з м'ясом, робить це блюдо смачним і полезным.Необходимые продукти: 1 кг курячого філе, 500 г ріпчастої цибулі, 3 морквини
по 2 столові ложки вершкового і рослинного масла, склянка сметани, сіль, сухий подрібнений базилік і чебрець (можна використовувати готову суміш "Прованські трави"), сіль, червоний і чорний мелений перець.
Процес приготування: Цибулю порізати тонкими півкільцями, моркву - кружечками. Філе курки нарізати великими шматками.
В сотейнику з товстим дном розігріти олію, обсмажити м'ясо до скоринки, витягнути, посолити і поперчити.
В тій же посуді розтопити вершкове масло, підсмажити цибулю до прозорого стану. Потім додати моркву, посипати травами, посолити і поперчити. Смажити 5 хвилин.
Додати до овочів курку, щільно закрити кришкою, тушкувати 20 хв, перевернувши пару раз.
Залити сметаною, не закриваючи, готувати ще 10 хв, перемішуючи.
Просмотров: 576
Категория: Рецепти |
| Теги: посолити, філе

Рекомендовані рецепти:

Трюфелі з апельсинових скоринок
Імбирне печиво "Як з Икеи"
Тарт з шоколадним мусом
Сирні вафлі
Яєчня по-італійськи
Креветочний салат по-креольски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: