Головна » Статті » Рецепти

Цибульні булочки
З такого тіста можна приготувати не тільки булочки, але і відмінну закуску до пива. Для цього потрібно додати до перерахованих в рецепті продуктів солі в три рази більше, а самі булочки робити зовсім маленькими.
50 грам м'якого маргарину
250 грам борошна
Чайна ложка розпушувача
Шість столових ложок молока
Два яйця
Половина чайної ложки солі
Один маленький гострий перчик чилі (або перчик «вогник»)
По пучку кропу і зеленої цибулі
Щіпка червоного меленого перцю (якщо любите гостре - додайте щіпку чилі)

Борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем і сіллю (якщо готуєте закуску до пива - не забудьте збільшити кількість солі). Додайте гострий мелений перець (можна додати за смаком і інші спеції) і дрібно нарізану зелень, перчик чилі.
Маргарин (його потрібно попередньо покласти в морзилку щоб він став твердим) наріжте кубиками прямо в борошно з зеленню і руками розітріть в крихту.

В окремому посуді збийте два яйця з невеликою кількістю солі і молоком. Влийте цю суміш в борошняну суміш і вимісіть тісто. Воно не повинно бути дуже густим, якщо буде липнути до рук - нічого страшного. Деко застеліть папером, змочіть руки водою. Тісто розділіть на вісім частин і кожну розкатати в кульку. Викладіть на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 15-20 хвилин. Як тільки булочки подрумяняться і збільшаться в розмірі - можна діставати.
Приємного апетиту!
Просмотров: 708
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки

Рекомендовані рецепти:

Фініковий кекс
Вівсяне печиво з медом
Шоколадно-сирний пиріг
Овочевий суп-пюре з каррі
Samosa - індійські пиріжки
Салат "Цезар" (рецепт)
Всего комментариев: 0
Name *:
Email *:
Code *: