Головна » Статті » Рецепти |
Цибульні булочки
![]() 50 грам м'якого маргарину 250 грам борошна Чайна ложка розпушувача Шість столових ложок молока Два яйця Половина чайної ложки солі Один маленький гострий перчик чилі (або перчик «вогник») По пучку кропу і зеленої цибулі Щіпка червоного меленого перцю (якщо любите гостре - додайте щіпку чилі) Борошно потрібно просіяти і змішати з розпушувачем і сіллю (якщо готуєте закуску до пива - не забудьте збільшити кількість солі). Додайте гострий мелений перець (можна додати за смаком і інші спеції) і дрібно нарізану зелень, перчик чилі. Маргарин (його потрібно попередньо покласти в морзилку щоб він став твердим) наріжте кубиками прямо в борошно з зеленню і руками розітріть в крихту. В окремому посуді збийте два яйця з невеликою кількістю солі і молоком. Влийте цю суміш в борошняну суміш і вимісіть тісто. Воно не повинно бути дуже густим, якщо буде липнути до рук - нічого страшного. Деко застеліть папером, змочіть руки водою. Тісто розділіть на вісім частин і кожну розкатати в кульку. Викладіть на деко, поставте в розігріту до 200 градусів духовку і випікайте 15-20 хвилин. Як тільки булочки подрумяняться і збільшаться в розмірі - можна діставати. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 967 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |