Головна » Статті » Рецепти

Італійські медові пончики
Дивуючі пончики з легким присмаком меду і тонким ароматом лимону. Цей рецепт я знайшла на одному італійському сайті. Трохи змінила його, зробивши по-простіше.
Інгредієнти
* Масло вершкове масло (або маргарин) - 50 г
* Мед - 2 ст. л.
* Яйце - 4 шт
* Цукор - 1/2 склянки.
* Сіль - 1/2 ч. л.
* Лимон (тільки цедра) - 1 шт
* Борошно - 3 склянки.
* Розпушувач тесту - 2 ч. л.
* Фритюр
* Цукрова пудра
Приготування
Розтопити 50г масла або маргарину) з 2 ст.л. меду (якщо у Вас мед рідкий, то його потрібно просто додати готове тісто).
4 яйця Збити з 1/2 склянки цукру, 1/2 ч.л. солі. Тонкою цівкою, помішуючи, влити розтоплене масло з медом. З лимона зняти цедру і додати її в тісто.
2 склянки борошна просіяти з 2 ч.л. розпушувача і почати потроху вводити в рідкі інгредієнти. Тісто має бути м'яким, не жорстким (повинно отлипать від стінок миски і зовсім трошки прилипати до рук). Якщо потрібно, додайте ще склянку борошна (мені знадобилося ще пів склянки).
Готове тісто розділити на дві частини, кожну скачати валиком і нарізати шматочками, з яких скачати кульки діаметром 1,5-2 см.
Кульки обсмажити у фритюрі.
Пончики вийняти шумівкою і викласти на паперовий рушник (щоб стек зайвий жир).
Готові струффоли посипати цукровою пудрою.
Приємного всім чаювання!
Автор: Ri Ko
Просмотров: 903
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто

Рекомендовані рецепти:

Бабця яблучна
Тістечко пісочне з мигдалем
Пиріг з горіхами
Пиріжки з каррі з яловичини
Гуляш з індички з овочами
Шашлик на маївку з свинини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: