Головна » Статті » Рецепти |
Італійські медові пончики
Дивуючі пончики з легким присмаком меду і тонким ароматом лимону. Цей рецепт я знайшла на одному італійському сайті. Трохи змінила його, зробивши по-простіше. Інгредієнти * Масло вершкове масло (або маргарин) - 50 г * Мед - 2 ст. л. * Яйце - 4 шт * Цукор - 1/2 склянки. * Сіль - 1/2 ч. л. * Лимон (тільки цедра) - 1 шт * Борошно - 3 склянки. * Розпушувач тесту - 2 ч. л. * Фритюр * Цукрова пудра Приготування Розтопити 50г масла або маргарину) з 2 ст.л. меду (якщо у Вас мед рідкий, то його потрібно просто додати готове тісто). 4 яйця Збити з 1/2 склянки цукру, 1/2 ч.л. солі. Тонкою цівкою, помішуючи, влити розтоплене масло з медом. З лимона зняти цедру і додати її в тісто. 2 склянки борошна просіяти з 2 ч.л. розпушувача і почати потроху вводити в рідкі інгредієнти. Тісто має бути м'яким, не жорстким (повинно отлипать від стінок миски і зовсім трошки прилипати до рук). Якщо потрібно, додайте ще склянку борошна (мені знадобилося ще пів склянки). Готове тісто розділити на дві частини, кожну скачати валиком і нарізати шматочками, з яких скачати кульки діаметром 1,5-2 см. Кульки обсмажити у фритюрі. Пончики вийняти шумівкою і викласти на паперовий рушник (щоб стек зайвий жир). Готові струффоли посипати цукровою пудрою. Приємного всім чаювання! Автор: Ri Ko | |
Просмотров: 903 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |