Головна » Статті » Рецепти

Вінегрет з гірчичною заправкою
Думаю, немає сенсу писати рецепт вінегрету - як готувати цю страву всі знають. Мало того, у кожної господині свій рецепт - хтось неодмінно квашену капусту додає, хтось мариновані грибочки, а комусь більше подобається вінегрет з квасолею. І в основному заправляється вінегрет олією. Але є й інші варіанти заправки.

Інгредієнти для гірчичної заправки: одна маленька цибулина, п'ять - шість столових ложок оливкової або рослинного масла, половина чайної ложки цукру, столова ложка лимонного соку, половина чайної ложки готової гірчиці, сіль за смаком.

Цибулю дрібно ріжемо. Змішуємо олію з лимонним соком і злегка збиваємо виделкою. Додаємо сіль і цукор, гірчицю. Ще раз як слід збиваємо і у вже готову заправку додаємо цибулю. Заправляємо вінегрет і прибираємо в холодильник, щоб настоявся.
Що стосується гірчиці, то її можна додати і більше. Тут все залежить від того, наскільки гостру горчичку ви любите. Якщо це звичайна їдальня гірчиця з різким, гострим смаком, то достатньо половини чайної ложечки. Якщо гірчиця солодкувата і майже не гостра, то можна додавати і більше.
Просмотров: 600
Категория: Рецепти |
| Теги: ТО, вінегрет

Рекомендовані рецепти:

Стручкова квасоля з фаршем
Пончики з тертим шоколадом
Слойки з яблуками
Горіхово-шоколадне печиво
Простий домашній рецепт шарлотки
Вівсяний хлібець
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: