Головна » Статті » Рецепти

Яловичина в маринаді
Яловичина, витримана і приготована в ароматному маринаді, вийдуть пікантною, соковитою і нежной.Необходимые продукти: 500 г м'якоті без кісток, склянка сметани, 100 гр твердого сиру. Маринад: 1 цибулина, 2 моркви, 1 корінь селери, 1 корінь петрушки, 2 лаврових листки, 5 горошин чорного перцю, 2 столові ложки винного оцту, 1 лимон, сіль, 1 чайна ложка меленої паприки.
Процес приготування: для маринаду цибулю нарізати півкільцями, а коріння скибочками - моркву, селеру, петрушку. Скласти в каструлю, додати лавровий лист, паприку, перець горошком, оцет, лимонну цедру натерти, налити склянку кип'яченої води і довести до кипіння.
Охолодити. М'ясо, одним шматком помістити в маринад на добу, зрідка перевертаючи. Потім перекласти в жаровню з високими бортиками, залити маринадом, лимон нарізати кружальцями, викласти на м'ясо, помістити в духовку, нагріту до 180С. Готувати 1 годину, регулярно поливаючи рідиною.
При подачі м'ясо нарізати на шматки, засипати дрібно натертим сиром і полити сметаною.
Просмотров: 670
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Пісочний пиріг
Котлети з яловичини з сиром і кунжутом
Домашня куряча ковбаса
Персиковий торт-суфле
Буженина в тесті
Десерт "Карамельний"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: