Ніжні котлетки їх рубленого курячого м'яса, приготовані на пару, стануть чудовим блюдом для дітей, а також людей на щадить дієті або дотримуються здорового харчування. Якщо їх підсмажити до апетитної рум'яної скоринки, то це буде святом для гурмана.Необходимые продукти: 4 курячих філе, 1 яйце, 3 столові ложки картопляного крохмалю, жменя зелені кропу і петрушки, сіль, чорний і червоний мелений перець за смаком, олія. Процес приготування: курятину попередньо на годину покласти в морозилку, щоб потім легше було порізати філе дуже маленькими кубиками. Розбити в отриману м'ясну масу яйце, додати крохмаль, сіль, перець, подрібнену зелень. Ложкою викладати на змащені рівні в пароварці або в розпечене масло на сковороді, надаючи форму. На пару готувати 30 хв. Смажити ж по 10 хв на кожній стороні. В кінці можна залити томатною пастою, розлученою з білим вином або в окропі, і тушкувати під кришкою 5 хвилин.
|