Головна » Статті » Рецепти

Салат з горбушею (рецепт)
Горбуша солона - дуже смачна і корисна риба! Вона підходить для приготування бутербродів з маслом і для приготування салатів. Ось рецепт одного такого салату я предлагаю.Ингредиенты потрібні такі: слабосолона горбуша, яйця перепелині, салатні свіжі листочки, огірок свіжий, рослинна рафінована олія, оцет, гірчиця (опціонально, для любителів пікантного смаку).

Як готувати салат з горбушею: яйця перепелині потрібно відварити, залити холодною водою, охолодити, почистити і розрізати на дві половинки.
Горбушу нарізати великими кубиками. Огірок промити і нарізати кільцями, а можна зчистити шкірку (якщо, наприклад, огірок старий) і нарізати його кубиками, такими ж, як і горбушу.
Салатні листки промити, просушити серветкою, викласти їх на блюдо широке. Зверху горбушу викладаємо, нарізані огірок і половинки яєць (жовтками до верху).
Масла рослинне змішуємо з деякою кількістю оцту, збиваємо, зрошуємо наш салатик і не перемішуючи подаємо!
Приємного!
Просмотров: 578
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, огірок

Рекомендовані рецепти:

"Торф'яної пиріг"
Пиріг-галета з журавлиною
Закусочний шпинат
Кавове печиво
Тости з овочами і пастою авокадо
Пікантні гарячі бутерброди
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: